2. marraskuuta 2017

Ihanaa merinovillaa päästä varpaisiin

Yhteistyössä Sohvila Design

 Syksyn ja talven tulon voi huomata perheessämme päivittyneistä vaatekaapeista. Olen nimittäin jo muutama vuosi sitten hullaantunut merinovillaan sen loistavien ominaisuuksiensa vuoksi. Lapsiltamme löytyykin merinovillaisia vaatteita aina yöpuvusta huppareihin tai pikemminkin päästä varpaisiin. Olinkin riemuissani päästessäni yhteistyön merkeissä valitsemaan Sohvila Designin valikoimista pienemmille tuotteet.
 Sohvila Designin valikoimista löytyy kauniita, mutta käytännöllisiä merinovillaisia asusteita, jotka sopivat konepestävinä hyvin niin ulkoleikkeihin kuin siistimpäänkin menoon. Tuotteet valmistetaan käsityönä Varsinais-Suomessa ja niissä käytettävä lanka on 100% mulesing vapaata. Sohvila Design valmistaa tuotteita myös tilauksesta, jolloin voit tilata juuri täydellisen hatun itsellesi tai neulehaalarin pikkuisellesi.
 Annoin Onnin valita itselleen mieluisan pipon ja valinta tuntui olevan pojalle todella helppo. Vilpertti 2.0 harmaana oli rakkautta ensisilmäyksellä. Onni odotti pipon saapumista malttamattomana ja suorastaan repi paketin auki, jotta sai pipon heti päähänsä :D Vilpertti onkin Onnin kanssa päässyt näkemään jo niin syksyn kauneutta kuin talven ihmeitäkin ja olemme olleet todella ihastuneita siihen. Mutakylvyn jälkeen pipo joutui myös pesutestiin ja palasi sieltä täydellisenä.
  Sohvilan Designin valikoimista löytyy paljon myös muita ihania pipoja, joille on myönnetty Avainlippu-merkki.  Pikkuiselle sopisikin ihana tummanharmaa Nooa, jota koristaa hauska tekoturkistupsu. Pipojen kaveriksi Sohvila Designin valikoimista löytyy myös tuubihuiveja ja tytöille söpöilyyn kauniita pantoja.
 Tällä kertaa en kuitenkaan valinnut pikkuiselle puuttuvaa pipoa vaan suloiset Naava-tossut. Tossut ovat lämmittäneet pikkuruisia jalkoja päiväunilla vaunuissa sekä pakkasten tullen viileällä lattialla. Koska merinovilla ei kutita, ovat tossut myös olleet terättömien yöpukujen kaverina. Näitä tossuja voi siis käyttää yötä päivää ja ne kuuluvatkin vauvamme vakiovarusteisiin.

 Onko Sohvila Design sinulle ennestään tuttu? Entä löytyykö muita, jotka ovat hullaantuneita merinovillaan?


5 kommenttia:

  1. Ihanat tossut! En ollut aiemmin kuullut Sohvila Design:ista. Meilläkin käytettiin etenkin vauva-aikana paljon merinovillaisia tuotteita. Ihan parhaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo tossut on kyllä aivan mahtavat käytössä ja suloiset katsella!

      Poista
  2. Ihanat kuvat ja asusteet! Merinovilla on meilläkin pop. Iso plussa tuosta mulesing freestä! <3 Sohvila Design oli itsellekin vieras, täytyykin tutustua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Sohvilalla on tytöille suloisia malleja, joten kannattaa tutustua :)

      Poista
  3. Merinovillavaatteet ovat kyllä todella ihania lapselle. Olen itsekin alkanut käyttää paljon merinovillaisia vaatteita. Viimeksi ostin merinovillaisen ohuen jakkupuvun. Tuollaisen puvun pesu pitää tosin hoitaa pesulassa.

    VastaaPoista